website templates free download
Classic Car Farm

"... because great cars,
deserve great owners"

Wij verkopen alleen klassiekers waar we een passie voor voelen. Echt, goede, mooie auto's, daar staan we voor!

DISCLAIMER


Classic Car Farm verleent u toegang tot www.classiccarfarm.nl en publiceert op deze website ter informatie teksten, afbeeldingen en andere (interactieve) content. Classic Car Farm behoudt zich hierbij uitdrukkelijk het recht voor om deze informatie op elk moment aan te passen dan wel deels te verwijderen zonder voorafgaande mededeling. De op deze website weergegeven informatie is vrijblijvend, slechts informatief en (indien van toepassing) indicatief van aard.
Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend aan (het gebruik) van deze website waarbij deze website niet is bedoeld om overeenkomst van welke aard dan ook aan te gaan.
Classic Car Farm spant zich in om de inhoud van deze website zo volledig en correct mogelijk weer te geven. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat de informatie op deze website onvolledig of onjuist is. Eventuele (type)fouten bij de op deze website genoemde bedragen en specificaties zijn uitdrukkelijk voorbehouden.
Indien er op deze website wordt doorverwezen naar websites en/of diensten van derden kan Classic Car Farm nimmer verantwoordelijk dan wel aansprakelijk gesteld worden voor deze websites en/of diensten.
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de op deze website opgenomen informatie liggen bij Classic Car Farm dan wel door haar ingeschakelde derden. Kopieren, verspreiden en elk ander gebruik van de op deze website getoonde informatie (van welke aard dan ook) is uitdrukkelijk niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Classic Car Farm.
Classic Car Farm is gerechtigd deze disclaimer te wijzigen. 

DEEL DEZE PAGINA!

Adres

Bel voor een afspraak op:
Benedenkerkseweg 108
2821 LE Stolwijk

Contactgegevens

Email: info@classiccarfarm.nl

Bel Willar: +31 64850 2180
Bel Stefan: +31 61158 7801

Firmagegevens

disclaimer
privacy verklaring
BTW nummer: NL859647882B01
KvK nummer: 73741868