bootstrap website templates
Ga naar Classic Car Farm

"... because great cars,
deserve great owners"

Wij zijn een jonge onderneming ontstaan uit pure passie voor klassieke auto's. Beleving en totale ontzorging staan bij ons centraal !

 ONZE DIENSTEN EN SERVICE

Mobirise

We verkopen alleen de mooiste klassiekers

Op zoek naar een klassieker in de garage? Wij verkopen alleen klassiekers die we zelf ook zouden willen hebben. Echte, goede, mooie auto's, daar staan we voor!


Mobirise

Verkoopbegeleiding / consignatie verkoop

 Wilt u uw klassieker verkopen om op zoek te gaan naar een volgend avontuur? Maar ziet u op tegen de rompslomp en de bezichtingen? We hebben diverse mogelijkheden om u te ontzorgen in een snelle verkoop!

Mobirise

Zoekopdrachten en aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een specifieke auto? Of wilt u professionele ondersteuning bij deze bijzondere aankoop? Wij helpen u graag.
Mobirise

Professionele reiniging en detailing

Uw klassieker reinigen en poetsen is onze favoriete bezigheid. We vertroetelen uw kostbare bezit met een 5-stappen lakbehandeling en een lekker fris interieur.


CONSIGNATIE VERKOOP

Wilt u uw klassieker verkopen om op zoek te gaan naar een volgend avontuur? Maar ziet u op tegen de rompslomp van het 'verkoopklaar' maken van uw auto en het regelen van de bezichtigingen? Classic Car Farm neemt u dit graag uit handen waarbij wij met onze kennis van de markt en aanwezige faciliteiten u graag ontzorgen. Wij verkopen graag uw auto in opdracht van u, oftewel in consignatie.


betrouwbare consignatie verkoop oldtimer
Dit betekent dat u eigenaar blijft van de auto totdat er daadwerkelijke een koper is gevonden en alle formaliteiten zijn verricht. Wij verzorgen hierbij het gehele verkooptraject vanaf het reinigen en professioneel poetsen van de auto, maken van professionele foto's, plaatsen van advertenties online en/of offline, het plannen en begeleiden van bezichtigingen tot aan het vrijwaren van de auto en zorgen dat de nieuwe eigenaar met een trots gevoel de auto in ontvangst neemt.

Voordat we dit traject starten zullen wij samen met u de auto grondig inspecteren en, indien de auto past binnen het aanbod van Classic Car Farm, in overleg een reële (minimale) verkoopwaarde bepalen en maken we duidelijke en transparante afspraken over het verdere traject. Aangezien wij vertrouwen hebben in onze marktkennis en ons aanbod brengen wij op voorhand geen kosten in rekening. Bij verkoop van de auto zullen wij een bemiddelingsvergoeding van 15% over de uiteindelijke verkoopprijs in rekening brengen. Mocht het ons niet lukken om de auto binnen 9 maanden ter verkopen brengen wij een vergoeding van EURO 750,- in rekening voor onze tot dan toe verrichte werkzaamheden.

Kortom, een duidelijk traject zonder verrassingen! 

 ZOEKOPDRACHTEN EN AANKOOPBEGELEIDING

zoekopdracht oldtimer

Bent u al een tijdje op zoek naar de door u felbegeerde klassieker maar lukt het u niet om het juiste model/type te vinden of vist u steeds achter het net bij de verkoop? Classic Car Farm is gespecialiseerd in het vinden van specifieke auto's waarbij wij via ons netwerk in de meeste gevallen snel inzicht kunnen geven in het actuele aanbod. Wilt u vervolgens dat Classic Car Farm namens u de onderhandelingen doet dan wel namens u deelneemt aan een veiling dan doen wij dat uiteraard met veel plezier. Vooraf maken we heldere en duidelijke afspraken over uw (maximale) budget zodat wij en u later niet voor verrassingen komen te staan. Uiteraard is het hierbij mogelijk dat u met ons meegaat om de (mogelijke) aanschaf van uw nieuwe trots zelf mee te maken.

Afhankelijk van het beoogde aankooptraject (en eventueel reis-, en verblijfkosten) zullen we op voorhand een kostenopgaaf doen voor onze bemiddeling.

PROFESSIONELE REINIGING EN DETAILING

oldtimer laten poetsen

Uw klassieker professioneel laten reinigen en detailen bij Classic Car Farm? Ook dat kan!

Klassiekers verdienen uiteraard ook een volle en diepe glans om het maximale rijdersgenot te bereiken. Classic Car Farm beschikt in eigen huis over professionele reiniging en detailings faciliteiten om uw auto die ultieme glans te geven. Met gevoel voor uw klassieker en de soms oudere lakken en materialen wordt uw auto eerst grondig door ons geïnspecteerd en maken we een uitgebreid behandelplan en kostenindicatie op basis van de door ons te maken uren en benodigde producten. Al vanaf een bedrag van EURO 450,- wordt uw auto in meerdere stappen gereinigd en professioneel gepoetst waarbij kleine lakimperfecties zoveel als mogelijk worden verwijderd.

U zult versteld staan van uw eigen auto!

DEEL DEZE PAGINA!

Adres

Bel voor een afspraak op:
Benedenkerkseweg 108
2821 LE Stolwijk

Contactgegevens

Email: info@classiccarfarm.nl

Bel Willar: +31 64850 2180
Bel Stefan: +31 61158 7801

Firmagegevens

disclaimer
privacy verklaring
BTW nummer: NL859647882B01
KvK nummer: 73741868